Beküldött írások

Téma: valami új fickó
2011.01.26
Beküldte: Sinya

Szerintem keresd meg őket újból most több helyen is olvastam már hogy valami új fickó lett itt az igazgató hazánkba a házkutatásos botrány végett. Hátha újból mérlegelnék hogy mekkora kárt okoztak! Na mondjuk én helyettük elsőként az a site-ot venném meg tőled mert szerintem aki a gugliba beüti a citroen meg akármit az tuti ezen a lapon köt ki :-o) kiből lesz itt citroen vásároló :-).....Szebb Jövőt!

Megjegyzés: Köszönöm az ötletet! Én is olvastam január elején a bejegyzéseket a portálokon, sok helyen tévesen van párosítva a két történet, tehát az új vezető váltás és a házkutatás. A házkutatás jóval előrébb volt, mint a vezető váltás a "botrány" meg már lassan kilenc éves! :-) Amióta én vívom a harcomat velük, ennek éve 2001, azóta ha jól számolom ez a személy minimum a harmadik igazgató. Lentebb olvashatod küldte valaki anno még a marketin igazgató cseréről az infót is. Javasolnám, hogy kövesd figyelemmel, mert sok portálról és cikk kommentről "eltávolíttatták" már a kényes sorokat, igaz volt olyan portál is ahol a beíráshoz linkelve volt az oldalam, így a szerkesztők gyorsan eljutottak hozzám némi infóért és utána moderálták a dolgokat. A selejt.hu valóban jól teljesít, gondosan keresőoptimalizált, több száz kifejezésre "citroen" témában első helyen, vagy az első tízben van. Egyenlőre ezek a lehetőségeim!
Téma: És a töröttek?
2010.10.14
Beküldte: bigteddy

Helló, amúgy elárulom, hogy nem csak a szériahibás autókat sózták el itthon, hanem a szállítási sérülteket is, például ami leesett a trélerről mondjuk hazánkban vagy külföldön, na azt szépen idehozták kikalapálták, újrafújták aztán elpattintották a balekoknak! Megérne egy misét ez is!

Megjegyzés: Magyarországra jó a törött is újnak!
Téma: egy c5
2009.04.18
Beküldte: B.P

Üdvözletem! Sajnálattal olvasom az oldalt! Nekem is volt 6 éve egy c5 öm, elképesztő autó volt! Szíves figyelmébe ajánlom amit írtam anno róla: http://totalcar.hu/nepitelet/index.php?op=itelet&cat_id=46214 Üdv:

Megjegyzés: szerencsés, hogy megszabadult tőle!
Téma: engem is átvertek
2009.04.01
Beküldte: István

Kedves Sorstársam! Örömmel olvasom az oldalt! Na nem annak örülök, hogy te is megszívtad a citroennel, hanem annak, hogy ilyenekről is lehet olvasni az interneten. Tök ilyen esetem volt nekem is mert rámsóztak egy sz@rt még 2001 be amit aztán nem tudtak sőt nem is akartak megjavítani! Jártam a szemét banda nyakára azok meg mindig a citroen hungáriára kentek mindent persze azok meg sz@rtak rám! Ügyvédet fogadtam azzal irattam nekik, de még csak választ sem kapott az ügyvéd! Pedig ekkor már a szervíz két munkatársa is igazolta, hogy az autó amellet, hogy egy roncs, még életveszélyes is! Szóval dettó mint a weblapon lévő eseted!Mocsko szemét egy banda! Szerencsémre megszabadultam tőlük, meg a sz@rláda autojuktol is! Sok erőt és kitartást kívánok neked a szélhámosokkal szemben!

Megjegyzés: nagyon köszönöm!
Téma: Citroen marketing
2009.03.09
Beküldte: Gábor

Tisztelt selejt.hu! Ezt a levelet Ön azért kapja, mert egy ismerőse úgy gondolta, hogy Önt érdekelheti az alábbi cikk: Új marketingvezető a Citroënnél Sutyinszky Tamás vette át a Citroën Hungária marketingosztályának vezetését, a szakember az ExxonMobiltól érkezett. http://www.kreativ.hu/cikk.php?id=23490 Ismerőse üzenete: Lehetséges, hogy változik a marketing stratégia is?

Megjegyzés: a régi marketing igazgatóhoz már volt szerencsém!:-)
Téma: Citroen tóth lementett honlapjai
2009.12.30
Beküldte: Dávid

Helló! Nagyon tanulságos a honlap, gratulálok hozzá! A BNV-s story remek! :-) A lenti linken a Citroen tóth lementett honlapjait találod, egészen 2000-től. Sajnos nem minden dátumra jön be, de próbálgatni kell... http://web.archive.org/web/*/http://www.citroentoth.hu Remélem tudod valamire használni..., s kitartás kívánok! üdv,

Megjegyzés: nagyon köszönöm!

Cikk, írás, vélemény stb. beküldése ITT