Fontos, kérlek olvasd el az alábbiakat!

A selejt.hu oldalt 2006-ban kifejezetten a gyártási hibás autóm számára hoztam létre, azzal a céllal, hogy akit érdekel, vagy netán "sorstársam", azok hitelesen megismerhessék az esetet teljes terjedelmében.

A megjelenés óta szépszámban látogatják az oldalt, többnyire a keresőkből találnak ide az érdeklődők, majd a linket továbbküldve ismerösöknek, érkeznek a további látogatók.

Tudom szinte 2 évig alig volt valami információ az oldalon, így sokaknak bizonyára érthetetlen volt, mit is akarok.
Igyekszem a meglévő tartalmat folyamatosan bővíteni és frissíteni!

Az elmúlt évek alatt kapott levelek alapján, felhívnám az alábbiakra a Tisztelt olvasó szíves figyelmét:

1. Ezt az oldalt nem kunyerálásra, hoztam létre, ezért kérek mindenkit, hogy NE akarjon pénzt küldeni nekem, mert attól nem fog előbb megoldódni az ügyem!

2. Egyik konkurens autó márka sem támogatja az oldalt, ezt szeretném mindenkinek világossá tenni.
Aki figyelemmel elolvassa az oldalt és nem csak beleolvas, annak szerintem világos is!

3. Az aki a citroen világában így vagy úgy érdekelt és sunyin vagy gorombán próbál közeledni és információkat szerezni, azok eddig sem érdekeltek és ezek után sem fognak érdekelni.

4. Ezúton köszönöm mindenkinek, aki gépjárművet ajánlot fel használatra, amit aztán "bunkó módon" nem fogadtam el, ezért ne haragudjon meg senki!

5. Köszönöm a webes cégek felajánlását, amit az oldal üzemeltetésére tettek, de ez már megoldott.

6. Köszönöm annak az internet marketinges cégnek felajánlását, aki segítséget ajánlott az oldal hírlevélben történő népszerüsítésére, de én ezt az oldalt egyenlőre nem szeretném ilyen formán népszerűsíteni! Ismételten köszönöm G.P-nek!

7. A megjelenés óta 3db fenyegetőző, anyázó levelet kaptam, teljesen világos, hogy melyik oldalról érkezett, nagyjából azt is tudom kitől(host, ip) ezek a levelek eddig sem érdekeltek, elenyésző a számuk a szimpatizáló levelek száma mellett, viszont a tanulság a trágár levél küldőinek, akik veréssel és világra szóló perekkel is fenyegettek e-mail-ben, hogy az oldalt még ma is olvashatják és ez a jövőben is valószínüleg így lesz, egészen addig amíg az ügy meg nem oldódik és a gyártó elismeri, hogy a selejtes autóval kapcsolatosan a törvényben foglaltak szerint semminemű garanciát nem vállaltak!

Amit szívesen fogadok:

1. Bármilyen okos ötlet, amivel az ehhez hasonló ügyek előbb, vagy könnyebben megoldódhatnak a jövőben.

2. Fogyasztóvédelemmel foglalkozó szakemberek véleménye, tanácsa, bármilyen útmutatása az ilyen esetekben, ami segítségére lehet más embereknek, ha ezeket valaki megírja, közzé teszem az oldalon! ITT

Továbbra is igyekszem válaszolni minden levélre, kérdésre! Írj bátran!

De kérlek hülyeségeket ne kérdezz, mint például, hogy "milyen alkatrész kell a picasso ciripelő motorjához, amit 5 éve 10 szervízben nem tudtak megjavítani" és társai kérdés:-)
Na nem azért mert nem tartom fontosnak a te bánatodat, de gongolj bele, ha a szakszervíz nem tudja, akkor én honnan tudnám, ráadásul NEM VAGYOK AUTÓSZERELŐ és így tényleg nem tudok mit válaszolni, azzal meg nem segítelek ki, hogy ne vegyél picasso-t, mert már vettél!
Ellenben, ha lesz rá igény teszek fel IDE egy fórumot, ahol biztosan lesz majd valaki, aki megválaszolja!

Továbbra se hagyd magad átverni, megkárosítani, de ha már átvertek és megkárosítottak, akkor viszont TÉNYLEG NE HAGYD MAGAD!