A szélhámos igazságügyi gépjármű szakértők

Az elővigyázatosság kedvéért említem meg ezeket.

Ezek az emberek "haveri" alapon végzik a rájuk bízott munkát, a bírósági kirendelés, kamarai, törvényi szabályokat semmibe véve.

Elsőként arról a szakértőről írok, amelyik teljesen hülyének nézett az első perctől kezdve, nevezzük csak szélhámos józsinak, akinek minden référ a képére, jó ideje ténykedik már és eléggi kiterjedt kapcsolatokkal bír!

A józsi ügyben a kamarához írt levelett ITT találod.

A kamara válaszát a fenti levélre ITT találod.

A peranyagban fellelhető bizonyítékokkal ellentétes, valótlan és iratellenes szakértői véleményével eggyütt a Városi Bíroság a szakértőt kizárta az ügyből és újabb szakértőt rendelt ki!

Másodiknak arról írok, nevezzük csak motoros banditának, amelyik elfelejett a bírósági kirendelést követően több hónapig megjelenni a selejt, menetképtelen citroen autónál.

Viszont érdekes módon egy szép napon a jeles 2005 október 24-napján történt Citroen Hungáriás egyeztetést követő másnap, október 25-én villámgyorsan valamiért érdeke lett a vizsgálat mielőbbi elvégzése!

Villámgyors szervezésbe kezdett, este 17 óra 21 perckor szervezkedni, sms-ben zaklatni, ez idöben munkaidőn kívül a jogi képviselőmet üldözni időpontért!

Mert valamiért hirtelen fontos lett neki az ügy!

Gondolom nem azért, mert hirtelen dolgozni támadt kedve!

Na ez a jellemtelen senkiházi annyira szakérteni akart, hogy elfelejtett megérkezni az általa szabott időpontban a vizsgálat helyszínére, majd később azt hazudta egy hivatalos iratban, hogy én nem jelentem meg a helyszínen az autóval, ezért hiusúlt mag a vizsgálat. Azt az apró tényt elfelejtette bekalkulálni a történetébe, hogy én a helyszínen voltam bizonyíthatóan, ráadásul az alperes cég képviselőjével együtt voltunk jelen a helyszínen és vártunk a szakértőre bő 1 órát!

Nagy baki volt! Ekkora kamuzás azért nagyobb szervezést igényelt volna!

De azt ugye tudjuk, hamar cselszövés az ritkán jó!

Ennek a jellemtelen szakértőnek a kamarájához már nem írtam, gondolom megérti a T. olvasó miért, ha már olvasta a fenti két levelet!

Nesze semmi, fogd meg jól! Hát ebből sem lett szakértői vélemémény!

Neveket idővel ide írom!